3 квітня 2016 р.

Обов'язок допомогти


           30 лютого 2016 року наші студенти при підтримці наукового товариства студентів факультету №2 відвідали міжвідомчу науково-практичну конференцію на тему «Психологічна допомога особам, які беруть участь в антитерористичній операції» у головному корпусі Національної академії внутрішніх справ.


          Даний захід спрямований на обговорення пропозицій, шляхи реалізації та надання допомоги тим, хто потребує психологічної адаптації та підвищення психологічного здоров'я як учасник зони АТО.
          Конференція розпочалась зі вшанування хвилиною мовчання загиблих у зоні АТО та з виступу ректора академії Володимира Чернєя, який готовий сприяти активній діяльності з надання психологічної допомоги для підвищення кваліфікації психологів.
           Студенти мали можливість ознайомитися з думками та роботами почесних гостей, а саме: народного депутата України Андрія Тетерука; академіка Національної академії медичних наук України, члена Президії НАМН України, доктора медичних наук, професора, Президента НАМН України Віталя Цимбалюка; директора Інституту психології Національної академії педагогічних наук України імені Г.С. Костюка, дійсного члена Національної академії педагогічних наук України, доктор психологічних наук, професора Сергія Максименка; очільника славнозвісного батальйону «Миротворець» Андрія Бахтова та інші.
          Організація подібних заходів та зустрічей з такими титанами своєї справи, надають молодим науковцям наснаги та бажання допомагати людям, що дійсно цього потребують. Тому ми з подвійною силою працюємо над робою першим в академії юридично-психологічним центром на базі факультету №2.

 Наукове товариство студентів 
Гордієнко Катерина

Немає коментарів:

Дописати коментар