27 квітня 2016 р.


Всеукраїнська студентська Олімпіада



З 13 по 15 квітня 2016 р. студенти факультету №2 Національної академії внутрішніх справ приймали участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської Олімпіади зі спеціальності «Теоретична та прикладна психологія», що проходила на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка та складалася з І теоретичного, ІІ прикладного та ІІІ проектного турів.


У олімпіаді взяли участь 74 студента, які представляли 37 вищих навчальних закладів України. Під час відкриття Олімпіади, учасників вітали члени оргкомітету, яких очолювали декан факультету психології, професор І.В.Данилюк та заступник декана факультету психології з наукової роботи та міжнародного співробітництва, доцент С.Ю.Пащенко. Оцінювали знання та роботи учасників титани психологічної науки на чолі з директором Інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України, професором, С.Д.Максименком.


Наші студенти 4 курсу, що навчаться за напрямком підготовки «Психологія», Алевтина Калюжна та Катерина Гордієнко, достойно представили свої наукові роботи, проявили себе, отримали досвід та сертифікати за активну участь у заході.

До уваги викладачів, студентів, слухачів, курсантів, старшокласників!
Кафедра психології та педагогіки факультету №2
Національної академії внутрішніх справ
5 квітня 2016 року
проводить кафедральні читання на тему:
Показать полностью…

«АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ПСИХОЛ
Проявляйте ініціативу, активність, відкривайте нові можливості!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар