14 березня 2016 р.


Українсько-турецький центр «Сяйво»


20 лютого 2016 року наші студенти відвідали Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» при підтримці Міжнародної Асоціації Студентів Політичної Науки (Україна) та наукового товариства студентів факультету №2.

Даний захід спрямований допомогти  становленню та самореалізації талановитої молоді у різних напрямках роботи при підтримці центру «Сяйво». Учасники були ознайомлені з науковою, практичною, освітньою, культурною та волонтерською діяльністю центру. У формі живого діалогу всі учасники познайомитися один з одним, представили свою діяльність, діяльність своєї організації та навчального закладу, а також обмінялися ідеями щодо заходів, які можна спільно організовувати та брати участь відповідно до напрямку роботи та і нтересів кожного.


Студенти мали можливість познайомитися з заступником директора центру Серканом Огузханом, який із задоволенням відповів на всі питання та закликав до плідної співпраці.


Організація зустрічей з провідними громадськими та культурними організаціями демонструють активістам шляхи, де вони можуть реалізуватись, налагодити зв’язки з однодумцями та отримати новий досвід


Гордієнко Катерина

Немає коментарів:

Дописати коментар