14 січня 2016 р.

Форум "Idea F"

17 грудня 2015 року студенти юридично-психологічного факультету відвідали Всеукраїнський форум “Idea F”, що відбувся в приміщенні НСК «Олімпійський» при підтримці Київського молодіжного центру.
 Даний захід спрямований допомогти становленню та самореалізації талановитої молоді у різних напрямках роботи, а саме: «Адвокація», «Спорт&Арт», «Інновації та Підприємництво», «Соціальна сфера». Учасники могли обрати собі секцію, яка найбільше цікавить, у формі живого діалогу познайомитися зі створенням, роботою над відомими проектами й громадськими ініціативами з перших уст успішних людей, під час перерви обговорити всі питання, що цікавили в індивідуальному порядку, обмінятися ідеями та контактами.
Студенти мали можливість познайомитися з генеральним директором «Національного культурно-мистецького та музейного комплексу „Мистецький арсенал“» Н. Заболотною, куратором міжнародних арт проектів Л. Литовченко, ініціатором масштабної акції «Run for Peace» В. Мазярчуком, генеральним директором Центра науки та мистецтва DIYA М. Марусиком та з іншими професіоналами своєї справи.
  Учасники отримали багато позитивних емоцій, неоціненний досвід спілкування і розуміння того, що при бажанні можна досягти всього, а інші готові в цьому допомогти.

Наукове товариство студентів   Гордієнко Катерина

Немає коментарів:

Дописати коментар