21 грудня 2015 р.

Робити добро ніколи не пізно!


16-12-2015
З нагоди наближення новорічних свят за підтримки декана Вікторії Вовк студенти юридично-психологічного факультету спільно з науково-педагогічними працівниками академії 9 та 10 грудня відвідали дитячий будинок-інтернат «Надія», що у с. Мокрець Броварського району з ціллю подарувати дітям святковий настрій, а також провести профорієнтаційну роботу з ними.
Теплий прийом, відданість працівників своїй роботі (зокрема є такі, що працюють вже 15 років) просто вражають.
В установі проживає 11 діточок, віком від 5 до 15 років. Спочатку кожен з них представився і коротко розповів про себе. Далі наші студенти провели з ними психологічну роботу, спрямовану на виховання таких якостей як дружелюбність, доброта і вміння допомагати та підтримувати один одного.
Робити добро ніколи не пізно!
Після цього студенти поділились між собою так, щоб жодна дитина не залишилась без уваги і повністю віддалися їм. Хтось грав в різні ігри, хтось малював, а хтось просто довго розмовляв з ними. Наприкінці кожній дитині було вручено подаруночок.
Коли настав час прощатися, дітки ще довго не хотіли відпускати своїх нових друзів. Вони тулилися до студентів, обіймали їх і просили щоб приїхали ще, адже їм насправді потрібна просто увага. Хочеться, щоб заходів такого спрямування проводилося більше тому, що це одне із найпрекрасніших відчуттів – добра, зробленого для людини.
Іванна Ткачук,
відділ організації науково-дослідної роботи

Немає коментарів:

Дописати коментар