21 листопада 2015 р.


Наукове товариство студентів – одна із рушійних сил формування освітченої молоді в Україні!

19 листопада за підтримки декана Вовк Вікторії Миколаївни на базі юридично-психологічного факультету відбулося засідання наукового товариства студентів, яке мало на меті оновити свою роботу та окреслити коло завдань для подальшого успішного функціонування.

http://www.naiau.kiev.ua/nnipp/images/news/aaaa/molod_1.JPG

 Приємно відмітити, що на зустріч прийшло чимало охочих вступити до товариства і активно розвивати його діяльність. Зокрема його лави поповнило 14 студентів, починаючи з першого курсу і закінчуючи магістрами. Цей факт показав тільки одне. Насправді молодь нашої академії жива, вона прагне розвиватися, творити і змінювати світ на краще!


 Також шляхом голосування було обрано нового голову НТС – Гордієнко Катерину та заступників голови– Федченко Марію і Юсіфлі Бахтіяра. Визначальним моментом послугувало й те, що третім заступником, який очолюватиме інформаційний сектор, було обрано наймолодшого, проте найсміливішого студента першого курсу, який не побоявся прийти і висунути свою кандидатуру на пост заступника – Бакалінського Станіслава.

http://www.naiau.kiev.ua/nnipp/images/news/aaaa/molod_3.JPG

 У засіданні взяли участь й заступник начальника відділу оргаізації науково-дослідної роботи Калиновський Олександр та ад’юнкт НАВС Білецька Катерина, які детально розповіли про роботу юридичних клінік.
  На завершення було обговорено майбутній план роботи товариства та визначено основні напрями його реалізації.


 Ткачук Іванна  відділ організації науково-дослідної роботи

Немає коментарів:

Дописати коментар